fbpx
Thorsen Antirust på Nyborg i Åsane
Fasade Thorsen Antirust på Nyborg i Åsane

Antirust på Nyborg i Åsane

Thorsen Antirust AS startet med understellsbehandling av biler i Møllendalsveien i 1962. I 1983 flyttet vi til større lokaler i Åsane Industrihus på Nyborg. Siden den gang har vi vokst til å bli Norges største antirustverksted. Kvalitet har alltid stått i fokus hos oss. Vi er også det eldste verkstedet i Bergen i vår bransje.
I februar 2010 endret vi selskapsnavn fra Thorsen ATV Senter AS til Thorsen Antirust AS. I 1962 sto ATV for Autorisert Tectyl Verksted. Siden den gang har ATV blitt et begrep for firehjulsdrevne motorsykler. I tillegg endret kjeden navn fra “Autoriserte Tectyl Verksteder” til “Fagkjeden Tectyl”. Med dette som grunnlag avgjorde vi å endre navnet til Thorsen Antirust AS.

NAF

NAF har valgt oss til sin samarbeidspartner. Vi har et godt samarbeid med NAF, og er du medlem får du 10 % rabatt på en komplett understellsbehandling. Vi har tettest sammarbeid med avdelingen i Åsane, men jevnlig kontakt med hovedavdelingen i Fyllingsdalen.

Nytt kundemottak i 2020

Høsten 2013 ble lokalene våre utvidet til 1000m2 som er spesialkonstruert for understellsbehandling, med det beste utstyr for vasking, tørking og sprøyting av biler, samt komplett utstyr for sandblåsing og reparasjoner av rustskader.
I januar 2020 åpnet vi helt nytt kundemotak ved siden av NAF på Nyborg.

Produkter

Det betyr det mye for oss å ha et rikt utvalg av produkter å velge mellom. Utviklingen går fort og utfordingene er mange. Derfor er vi heldige som har flere sterke leverandører å hente produkter fra. Hovedtyngden er voksbaserte bitumenprodukter fra Mercasol som gir langvarig beskyttelse. 

Sammarbeid og utvikling

I tillegg til å være tilsluttet en landsdekkende kjede, så har vi ett tett og godt samarbeid med Antirustsenteret Tiller og Ørskog Bilsenter, der vi utveksler mye erfaringer og foretar felles tester av metoder og teknikk. Dette samarbeidet har gitt oss mye viktig informasjon og hjelper oss å utvikle oss i positiv retning.

Vi utfører understellsbehandling rustreparasjon på alle typer kjøretøy fra personbiler til lastebiler og busser inntil 30 tonn.
Som medlem av Norges Bilbransjeforbund har vi et støtteapparat og ikke minst tett dialog med resten av bilbransjen.