fbpx
Delingsbilde for link

Understellsbehandling, antirust og rustbeskyttelse

Det er mange begreper innen antirust som kanskje lett blir både misforstått og misbrukt.
En Tectyl behandling utføres med varemerket Tectyl, og ingen andre. Siden Tectyl er det eldste varemerket i vår bransje, er Tectyl det varemerket som misbrukes oftest.
Den seinere tid kommet flere verksteder som ønsker å utgi seg for å være Tectyl verksted. Det brukes gjerne Tectyl i både tekst og søkeord i annonser. Det blir også brukt for å lage et inntrykk av at vi har feile produkter. Vår lange erfaring har gitt oss en entydig oppfatning av at å gjøre en grundig jobb krever tid. Å få et godt grunnlag for å beskytte bilen videre er viktig. Derfor er ikke antirustbehandling eller understellsbehandling det samme som en ekte Tectyl behandling.

Ofte brukte begreper om understellsbehandling

  • Tectyl behandling utføres kun ved verksteder som bruker varemerket Tectyl.
  • Understellsbehandling, antirustbehandling og rustbeskyttelse er fellesbegreper for alle varemerker. Disse uttrykkene er svært utydelige med hensyn til hvilket arbeid som skal utføres. 
  • Rustbehandling er et begrep som har festet seg de senere år. Også dette er svært utydelig. Mange tolker kanskje begrepet som sandblåsing, sveising eller lakkering av rustskader.

Les også: Rustkontroll av bil.

Antirust eller Understellsbehandling med Tectyl
Antirust eller Understellsbehandling med Tectyl